top of page
pyynikin-trikoo-ilmakuva2-1v2.jpg
Hyvä tuleva pirkanmaalainen yhteistyökumppanimme!

Onko tuotteenne tuotettu Pirkanmaalla? Etsittekö uusia jakelukanavia? Vaativatko isot ketjut valtavia toimitusmääriä?

 

Pienenä ketjuihin kuulumattomana päivittäistavarakauppana haluamme tarjota paikallisesti tuotettuja herkkuja ja muita tuotteita. Meille voi ehdottaa tuotteita vaikka niitä ette pystyisi vuoden jokaisena viikkona tarjoamaankaan. Pienenä toimijana myöskään mahdolliset tilauksemme eivät vaadi teiltä koko vuoden tuotantonne toimittamista yhdelle asiakkaalle.

 

Lähetä viestiä osoitteeseen tavarantoimittajaksi@markettrikoo.fi ja kerro mitä pirkanmaalaisia tuotteitanne voisitte tarjota valikoimaamme. Mahdollisimman tarkat tuotekuvaukset helpottavat valtavasti työtämme. 

 

Yhteistyöterveisin Market Trikoon väki

Market Trikoo. Lähikauppa. Aidosti.

Pyynikin Trikoon alueen uudelleenrakennus on täydessä vauhdissa. Upealle Pyhäjärven varrelle, kauniisiin harjumaisemiin nousee tyylikkäitä loft-asuntoja, täysin uusi hotellikonsepti, ravintola, kuntosali, sekä pitkään alueelle kaivattu kauppa. Market Trikoo on uniikki ja aidosti lähikauppa, joka avattiin Pyynikin Trikoon alueelle heinäkuussa 2022.

 

Lähimarkettimme ei kuulu ketjuihin ja se toimii aivan omalla konseptillaan palvellen lähiasukkaita, hotelliasukkaita sekä alueen ulkoilijoita ja turisteja. Marketin valikoimaa ja sisustusta täydennetään jatkuvasti, apuna on asukkaista koostuva asiakasraati, kaupan alan ammattilaiset ja tuottajat ja muut yhteistyökumppanit. Konseptissa huomioidaan vahvasti pirkanmaalaisuus ja kestävä kehitys, joten voimme ylpeästi puhua aidosta lähikaupasta.

pyynikin-trikoo-aluekehitys-1.jpg

Market Trikoo
Pyynikintie 25
33230 Tampere
p. 045 7835 2578
info@markettrikoo.fi

 

Ota yhteyttä

bottom of page